KomBit

KomBit je personalizirana desktop aplikacija namijenjena poduzećima odvodnje, vodoopskrbe, zbrinjavanja otpada i energetike.

Aplikacija je modularna te svaki modul radi nezavisno. Sadržava cjelokupan proces od prijave zahtjeva za priključak tj. unosa novih matičnih podataka, unosa očitanja tj. izrade samog računa, reklamacije istog ili storna, pregleda svih financijskih izvještaja (kartice partnera, IOS …) do opomena, kamata i eOvrha.

Razvijena je u najnovijim .NET tehnologijama te prati sve informatičke trendove. Tim stručnjaka koji radi na razvoju i održavanju ovog softvera ima dugogodišnju suradnju sa poduzećima diljem Hrvatske i bogato iskustvo u izradi personaliziranih informacijskih sustava.

Najčešća pitanja…

Što je KomBit?

KomBit  je personalizirani ERP sustav namijenjen komunalnim, vodoopskrbnim i toplinarskim poduzećima. Sastoji se od mnogo modula kao što su očitanja, obračun, reklamacije, salda konti, radni nalozi itd.

Imamo postojeći ERP sustav, a htjeli bi prijeći na KomBit . Da li postojeći podaci u našem sustavu mogu biti unešeni u Vaš sustav KomBit?

Prilikom svake instalacije KomBit  sustava, radi se integracija postojećih podataka iz starog sustava u novi. Drugim riječima, započinjete rad u novom sustavu KomBit sa svim svojim prethodno unesenim podacima.

Zanima nas vaš sustav KomBit no nisu nam potrebni svi navedeni moduli.

Sustav KomBit  je modularan što znači da svaki modul možete odnosno ne morate koristiti. Također, ukoliko nakon instalacije sustava shvatite da Vam je potreban još neki od navedenih modula, nije potrebno nanovo instalirati cijeli sustav nego je potrebno samo aktivirati modul koji Vam je potreban.

Zašto odabrati KomBit?

U ovom području imamo preko 25 godina iskustva i možemo reći sa sigurnošću da smo experti kad su u pitanju vodoopskrbna, komunalna i toplinarska poduzeća. Pratimo sve aktualne zakonske promjene (eRačun, SEPA, ISGE, eOvrhe …) i svakodnevno nadograđujemo sustav.