EcoBit

EcoBit je modularna platforma namijenjena tvrtkama koje se bave osposobljavanjem, procjenom rizika, ispitivanjem radne opreme i radnog okoliša.

Uz automatizaciju gore navedenih procesa, postoji i integracija sa IS ZNR-om (Informacijskim sustavom zaštite na radu). EcoBit omogućava i automatizaciju procesa praćenja radnih naloga, procesa rada zaposlenika (npr. uputnica za preglede), kao i procesa zaštite od požara.

Dodatno za sve navedene module, platforma sadrži i modul “Analize i izvještaji”, čime je omogućeno generiranje raznih izvještaja (npr. popis strojeva ispitanih unutar nekog navedenog perioda). Isto tako, platforma posjeduje i vlastiti dokumentacijski sustav, gdje korisnici mogu pohraniti dokumente korištene na platformi.

Najčešća pitanja…

Što je EcoBit?

EcoBit on Web je platforma za automatiziranje procesa zaštite na radu, zaštite radne opreme i radnog okoliša te zaštite od požara. EcoBit platforma je modularna, sastoji se slijedećih modula: Osposobljavanje, Procjena rizika, Zaposlenici, Zaštita od požara, Analiza i izvještaji, Ispitivanje radne opreme i radnog okoliša, Radni nalozi, Dokumenti, ISZNR. Sve aplikacije na platformi za koje je potrebno integrirane su sa IS ZNR sustavom. Platforma u sebi ima integrirani sustav dokumentacije (upload dokumenata, skeniranje dokumenata, spremanje ispisa generiranih na platformi i sl.) Integrirani kalendar nadolazećih događaja prilagodljiv je prema korisničkim zahtjevima i modulima koje korisnik upotrebljava.

Kome je namijenjena web platforma EcoBit?

Web platforma EcoBit namijenjena je za korištenje od strane stručnjaka zaštite na radu po tvrtkama te ovlaštenih tvrtka koja se bave radovima zaštite radu, zaštite od požara.

Da li je EcoBit platforma namijenjena samo tvrtkama koja su ovlaštene za radove vezane uz zaštitu na radu i zaštitu od požara?

Ne, platforma nudi module koje mogu koristiti i stručnjaci zaštite na radu koji rade na poslovima zaštite na radu unutar tvrtke.

Da li je Ecobit povezan sa ISZNR sustavom?

Da, sve aplikacije na platformi za koje je potrebno integrirane su sa IS ZNR sustavom.

Zanima nas EcoBit platforma, ali nam nisu potrebni svi moduli.

Platforma je modularno dizajnirana i omogućava da se aktiviraju samo oni moduli koji su potrebni pojedinoj tvrtki. Ukoliko kasnije shvatite da Vam treba još neki modul jednostavno Vam ga aktiviramo za korištenje.